Over ons

Wie zijn wij?

Wij, Adri en Ria, zijn getrouwd in 1985, we hebben 2 lieve, fijne kinderen; zoon Jarno en dochter Emie. Onze kinderen leven en werken in Nederland en zijn min of meer opgevoed met onze droom, ze hebben onze keuze jaren mee mogen beleven met ons. Nadat ze beide gesetteld waren, zijn we ons avontuur begonnen in Noorwegen. Nu wonen we op het schitterende eiland Hitra in de plaats Kvenvær.

Adri heeft na zo’n 36 jaren ervaring als internationaal chauffeur in Europa, eerst een vaste baan als chauffeur bij een bedrijf die eigen producten maakt voor de visindustrie, welke hij mag vervoeren op de eilanden Hitra en Frøya en soms naar het vaste land. Nu rijdt Adri als chauffeur op o.a. een tankauto met brandstoffen.

Ria’s ervaring in de kinderopvang, als pedagogisch medewerker en als BSO coördinator komt nu ten goede. Vanaf 2018 tm 2023 werkte Ria als barnehagelærer/pedagogisk leder in de ‘barnehagen’. Momenteel werkt Ria als ‘miljøveileder’ bij de school. Daarbij is Ria jaren school- en natuurgids geweest bij Staatsbosbeheer in nationaal Park de Groote Peel. Ook was ze jaren actief bij IVN Asten-Someren als school- en natuurgids. Met veel passie is Ria bezig in/met natuurbeleving, natuur/wandel coaching en pedagogiek.