Rust

Rust

Voor groepen of voor allééngangers die een eigen ‘spirit’ willen ervaren, is dit een juiste plek bij “Laugtun”. Dit kan individueel zijn, maar ook een (vrouwen/mannen/gemengde-) retraite zijn. De indrukwekkende natuur van moeder aarde raken jou als een ‘oer’-kracht. De rituelen helpen jou om los te laten, de stilte voel jij intens, het vuur is warm en krachtig en vol licht en het water geeft jou emotionele ruimte. Zo dierbaar zijn deze momenten voor jezelf. Ieder in zijn/haar eigen hart en toch zo verbonden. Er is veel vrije ruimte rondom het huis, een heerlijke weidsheid en overal kan je wandelen met vele indrukwekkende uitzichten. 

Er is een sauna aanwezig (in de ‘Anneks, het buitenhuisje), waar je heerlijk relaxen kunt. En onder de buitendouche (alleen koud water) koel je weer af.  Deze mooie saunaruimte staat op zichzelf, heerlijk relaxen met een heerlijk muziekje in deze rustplek. Lees ook onder “reserveren/prijzen en foto’s appartement” meer over deze mogelijkheid. 

Mocht het gewenst zijn, zijn er yogamatjes en dekentjes aanwezig en een grote keuken waar men gezamenlijk kan eten. Wil je iets persoonlijks, iets specifieks, dan kunnen we samen bekijken of dit geregeld kan worden. Welkom retraitegangers bij ons in “Laugtun”, Aho.)

Bij de buren (Hestefarm) kun je een “ridetur” regelen met ijslandse paarden naar een idyllisch strandje “Munkdalen” genaamd, een hele bijzondere ervaring.  

Soms stromen herinneringen samen met verlangens in tientallen kleine glinsteringen over mijn wangen.   Martin Gijzemyter